Vinner Årets Kjøtt 2022 – det Norske Måltid

2. februar, 2023

Nyyyt vant kategorien «Årets Kjøtt» 2022 i Det Norske Måltid med produktet «Tørrmodnet T-Bone».

Juryens begrunnelse

Årets kjøtt er Tørrmodnet T-bone fra Nyyyt i Rogaland
Dette er virkelig et godt stykke kjøtt. Fantastisk utseende, nydelig marmorering, god kjøttsmak, perfekt modnet og har godt med fett. Det er mørt, digg og staselig. Dette kjøttet smelter på tunga. Her ligger det mye håndverk og fagkunnskap bak, i godt sammarbeid med bonden og dyr som har det godt.

Tusen hjertelig takk for et fantastisk sammarbeid med våre lokale bønder.

Litt om Det Norske Måltid

Det Norske Måltid kårer hvert år de beste mat- og drikke produktene, og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Etter juryeringer i Stavanger, Trondheim og Svolvær stod det igjen 39 finalister i 13 kategorier. Små og store produsenter konkurrerer i samme kategori. I konkurransen har uavhengige fagjuryer smakt seg frem til finalistene, vurdert med et felles mål – kvalitet.

Klikk her for Det Norske Måltid på Facebook

Klikk her for Det Norske Måltid webside

Tradisjonell ribbe

1. Gni ribba inn med salt og pepper. Sett så ribba i kjøleskapet i 1-2 døgn. 2. Lag en

Årets pinnasteik i butikk

Årets første pinnasteik er endelig i butikken og den smaker helt nyyytelig Ikke trenger man å vente helt til

Årets lokalmatprodusent 2021

For en ære! Vi har vunnet Matarena/Bergen Matfestival pris for Årets lokalmatprodusent 2021 Tusen hjertelig takk til alle våre

Gå til toppen