Truls à la Hellstrøm besøker Nyyyt

13. september, 2021

I år hadde vi besøk av Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm fra programmet Truls à la Hellstrøm på Røysland Gaard. Der fikk de oppleve Norsk Wagyu og produksjonen av forskjellige varianter av Tomahawk. Hellstrøm valgte ut to store stykker som de senere skulle konkurrere om å lage det beste måltidet på Michelinstjerne-restaurant RE-NAA. Programmet ble sendt på TV2 tirsdag 14. september. Det kan også sees på TV2 PLAY. Klikk her for å se (må logge inn)

Tradisjonell ribbe

1. Gni ribba inn med salt og pepper. Sett så ribba i kjøleskapet i 1-2 døgn. 2. Lag en

Årets pinnasteik i butikk

Årets første pinnasteik er endelig i butikken og den smaker helt nyyytelig Ikke trenger man å vente helt til

Årets lokalmatprodusent 2021

For en ære! Vi har vunnet Matarena/Bergen Matfestival pris for Årets lokalmatprodusent 2021 Tusen hjertelig takk til alle våre

Gå til toppen