KULINARISK OPPLEVELSE PÅ RØYSLAND GAARD 07. – 08. MARS

Nyyyt kveld med Aron Espeland

Vi inviterer deg til en unik helaften der mat og vin står i sentrum. Med Aron Espeland bak grytene og Jonathan Lundgren som sommelier, lover vi en kveld du sent vil glemme – fylt med smaksrike overraskelser og god stemning

Aron løfter frem Rogalands matkultur med en utsøkt flerretters kjøttmeny, laget av lokale råvarer i toppklasse – inkludert eksklusive innslag av Wagyu. Grillen står i fokus, og hver rett reflekterer Arons lidenskap for kvalitet og smak.

For å gjøre kvelden enda mer behagelig, tilbyr vi transport med buss fra Stavanger sentrum til Nyyyt og tilbake igjen etter middagen. På veien bort vil Georg-Fredrik Ueland underholde med storytelling.

Ved ankomst blir du ønsket velkommen med en forfriskende aperitiff av vår sommelier, Jonathan Lundgren, som også guider deg gjennom din valgte paring til menyen.

Dette er en kveld for sanseopplevelser og minner – bli med oss på Nyyyt!

KULINARISK OPPLEVELSE PÅ RØYSLAND GAARD 07. – 08. MARS

Nyyyt kveld med Aron Espeland

Vi inviterer deg til en unik helaften der mat og vin står i sentrum. Med Aron Espeland bak grytene og Jonathan Lundgren som sommelier, lover vi en kveld du sent vil glemme – fylt med smaksrike overraskelser og god stemning

Aron løfter frem Rogalands matkultur med en utsøkt flerretters kjøttmeny, laget av lokale råvarer i toppklasse – inkludert eksklusive innslag av Wagyu. Grillen står i fokus, og hver rett reflekterer Arons lidenskap for kvalitet og smak.

For å gjøre kvelden enda mer behagelig, tilbyr vi transport med buss fra Stavanger sentrum til Nyyyt og tilbake igjen etter middagen. På veien bort vil Georg-Fredrik Ueland underholde med storytelling.

Ved ankomst blir du ønsket velkommen med en forfriskende aperitiff av vår sommelier, Jonathan Lundgren, som også guider deg gjennom din valgte paring til menyen.

Dette er en kveld for sanseopplevelser og minner – bli med oss på Nyyyt!

To kvelder med 26 plasser hver kveld.
Avreise Stavanger kl 17:00, retur ca 23:30
Transport kr. 300,-

Mat 2.500,-
Vinpakke 2.000,-
Alkoholfri drikkepakke 650,-

Kokk

Aron Espeland

Aron Espeland har så langt konkurrert 10 ganger som har resultert i fem gull, to sølv og to bronse. Espeland var med i Det Norske Kokkelandslaget Junior og deltok i både OL og VM, før han nå er en del av Det Norske Kokkelandslaget Senior. Laget vant OL-gull i Stuttgart i 2020.

Sommelier

Jonathan Lundgren fra JRL Wine Consulting

Han har jobbet som restaurantsjef for Tango Restaurant, og siden som driftsjef for Tango og Fish & Cow. Jonathan er en ekstremt dyktig vinkjenner med enorm kompetanse, alltid med gode vinfortellinger på lur. Han er utdannet vinkelner for NSU Bergen fra 2015, og startet utdannelsen som Master Sommelier i 2021.

Bestill bord

Det er begrenset med plasser, så ikke nøl med å bestille bord! Ta kontakt med Georg.fredrik@nyyyt.no for spørsmål eller booking av bord.