Nå åpner vi kjøttbutikken!

25. november, 2021

Fredag kl 12 åpner vi! Velkommen.

Vi hadde håpet at den nye, flotte kjøttbutikken vår skulle bli 100% ferdig til «Åpen dag» søndag 28. november, men selv om vi jobber på spreng fra morgen til kveld, så kommer det til å stå litt igjen. Men vi har såpass mye ferdig at vi velger å åpne deler av butikken, allerede på fredag.

Kjøttbutikken på Røysland Gard vil ha kjøledisken full av Nyyyt sine fantastiske produkter samt sjokolade fra Sjokoladehjørna.

Åpningstid:

Fredag 12-19
Lørdag 10-16
Søndag Åpen dag

Marmorert ribbe

I butikken kan du også få kjøpt marmorert ribbe av frilandsgris fra Røysland Gaard og de flinke bøndene fra Veisholen Gard samt økologisk gris fra Heinrich Jung.

Åpen dag

Vi har åpen dag på søndag 28. november, lik tidligere år, og du kan hente det du har bestilt til jul, om det er pinnasteik, fenalår eller spekepølser. Butikken vil være åpen for salg av andre produkter. Velkommen.

Tradisjonell ribbe

1. Gni ribba inn med salt og pepper. Sett så ribba i kjøleskapet i 1-2 døgn. 2. Lag en

Årets pinnasteik i butikk

Årets første pinnasteik er endelig i butikken og den smaker helt nyyytelig Ikke trenger man å vente helt til

Årets lokalmatprodusent 2021

For en ære! Vi har vunnet Matarena/Bergen Matfestival pris for Årets lokalmatprodusent 2021 Tusen hjertelig takk til alle våre

Gå til toppen