Vi er stolte av våre produsenter, her er en av de.
Se den flotte norske naturen sauene trives så godt i.
Alt starter hos bonden!
Vi søker en kjøttskjærer og en kokk med på laget
Med økningen og ikke minst mange spennende planer både på kjøttutvikling og matopplevelser har Nyyyt behov for to personer
Vinner Årets Kjøtt 2021 – det Norske Måltid
Nyyyt vant kategorien "Årets Kjøtt" 2021 i Det Norske Måltid med produktet "Tørrmodnet filetkam av økologisk frilandsgris". Dette er
Juleribbe hos familien Renaa
Nyyyt Juleribbe som hos fam RENAA Det er mange veier til Roma , men denne fungerer fint. Det krever
Svartfjestacos
Oppskrift til 4 personer 1 hel bog av svartfjeslam 1 ss flaksalt 2 ts malt spisskummen 2 ts malt
Svartfjes – Langtidsstekt Lammebog
Oppskrift til 4 personer 1 stk lammebog av svartfjeslam 1 ss salt 1 ss malt svart pepper 3 ss
Tilberedning av Pinnasteik
Vann ut Pinnasteika i rikelig med vann i ca. 20 timer, la det stå i romtemperatur. Fyll på nytt