OPPLEVELSE PÅ RØYSLAND GAARD 26. – 29. JUNI
Gladmatfestivalen ute hos Nyyyt
i år tar vi med Gladmatfestivalen ut til oss på Nyyyt, midt i hjertet av Rogaland omgitt av grønne enger og frisk luft. Her inviterer vi deg til en helaften med smaksopplevelser du sent vil glemme. Med våre gjestekokker ved roret, lover vi en kveld fylt med morsomme og smaksrike overraskelser.
Disse flotte kokkene vil ta deg med på en reise gjennom Rogalands smaker, i form av en flerretters kjøttmeny med lokale produkter av høyeste kvalitet, og selvsagt innslag av Wagyu. Det vil være fokus på mat fra grillen!
Vi setter opp transport med buss fra Stavanger sentrum til Nyyyt, og tilbake igjen etter middagen (inkludert). På veien vil du bli underholdt av vår egen Georg-Fredrik Ueland som vil ha litt storytelling på tur ut. Vår sommelier, Jonathan Lundgren, vil ønske deg velkommen med en deilig aperitif når du ankommer.
OPPLEVELSE PÅ RØYSLAND GAARD 26. – 29. JUNI
Gladmatfestivalen ute hos Nyyyt
I år tar vi med Gladmatfestivalen ut til oss på Nyyyt, midt i hjertet av Rogaland omgitt av grønne enger og frisk luft. Her inviterer vi deg til en helaften med smaksopplevelser du sent vil glemme. Med våre gjestekokker ved roret, lover vi en kveld fylt med morsomme og smaksrike overraskelser.
Disse flotte kokkene vil ta deg med på en reise gjennom Rogalands smaker, i form av en flerretters kjøttmeny med lokale produkter av høyeste kvalitet, og selvsagt innslag av Wagyu. Det vil være fokus på mat fra grillen!
Vi setter opp transport med buss fra Stavanger sentrum til Nyyyt, og tilbake igjen etter middagen (inkludert). På veien vil du bli underholdt av vår egen Georg-Fredrik Ueland som vil ha litt storytelling på tur ut. Vår sommelier, Jonathan Lundgren, vil ønske deg velkommen med en deilig aperitif når du ankommer.
Fire kvelder med 24 plasser hver kveld.
Avreise inkludert transport
Stavanger sentrum kl 17:00, retur ca 23:30
Mat 2.500,-
Vinpakke 2.000,-
Alkoholfri drikkepakke 650,-
Onsdag og torsdag
Jan Frode Berntsen & Niklas Johnsen, kjøkkensjefene fra Bristol Hotell, Oslo
To grill- og kjøttglade kokker som legger stor vekt på kvalitet og lokal mat kommer og serverer dere noen av Hotel Bristols signaturretter. Vi kan røpe at den ene retten dere vil få smake er grillet oksetartar med steinsopp og fermentert eple!
Fredag og lørdag
Aron Espeland
Aron Espeland har så langt konkurrert 10 ganger som har resultert i fem gull, to sølv og to bronse. Espeland var med i Det Norske Kokkelandslaget Junior og deltok i både OL og VM, før han nå er en del av Det Norske Kokkelandslaget Senior. Laget vant OL-gull i Stuttgart i 2020.
Vår sommelier
Jonathan Lundgren fra JRL Wine Consulting
Han har jobbet som restaurantsjef for Tango Restaurant, og siden som driftsjef for Tango og Fish & Cow. Jonathan er en ekstremt dyktig vinkjenner med enorm kompetanse, alltid med gode vinfortellinger på lur. Han er utdannet vinkelner for NSU Bergen fra 2015, og startet utdannelsen som Master Sommelier i 2021.